Hlavní navigace

10 nejlepších pomocníků pro bílý úsměv

21. 8. 2016

Sdílet

 Autor: pixabay.com/Gromovataya/120na80.cz
Pro každého, kdo chce mít bílé zuby, existuje spousta možností, jak a s čím zuby bělit.

Existuje řada možností pro bělení zubů, kvůli nimž nemusíte k zubaři. „Mezi obvyklé způsoby bělení patří například bělicí zubní pasty nebo pudry, bělení mohou podpořit také některé druhy žvýkaček. Nabízíme také komplexní bělicí proceduru nebo bělicí pero na zuby, obě metody účinně odstraňují organické zabarvení zubů a udržují je krásně bílé,“ uvádí online lékárna Pilulka.cz a dále prozrazuje, o které přípravky je největší zájem.

Funkce bělících past může být na základě dvojího účinku, vysvětluje v rozhovoru o novinkách a trendech v zubních pastách Jan Chvojka, stomatolog kliniky Mediestetik.

Pokud toužíte po bílém úsměvu, podívejte se na 10 nejprodávanějších přípravků pro bílé zuby:

White Pearl systém na bělení zubů


Autor: Pilulka.cz

Komplexní bělení zubů založené na profesionálním složení, vyvinutém dentisty v USA. Nenáročná jednofázová bělící procedura s možností použití i přes noc → rychlé dosažení výsledků. Odstraňuje organické zabarvení zubů a udržuje je krásně bílé.

Whitening pen


Autor: Pilulka.cz

Profesionální stomatologický gel uzpůsobený pro bezpečné domácí bělení zubů. Vhodný i pro citlivé zuby.

Bělící pero Hellerdent představuje profesionální bělící přípravek na zuby a bylo vyvinuto na základě nejnovějších poznatků v oblasti stomatologie bělení zubů. Je vhodné jak pro normální, tak i citlivé zuby. Kromě bělení povrchu si bez problémů poradí i s těsnými prostory mezi zuby a mezerami.

Vybělení zubů o dva až čtyři odstíny. Jednoduchá aplikace bez nutnosti nošení nepraktických krytů na zuby.

Sensodyne Repair Protect Whitening


Autor: Pilulka.cz

Zubní pasta Sensodyne Repair & Protect Whitening je revoluční zubní pasta, která dokáže opravit oslabená místa na zubech. Využívá revoluční technologii NovaMin®, která vyhledá a zacelí citlivá místa zubu.

Sensodyne Repair & Protect Whitening navíc navrací zubům jejich přirozenou bělost. Sensodyne Repair & Protect Whitening je určen pro dospělé a děti od 12 let.

Každodenní používání zubní pasty Sensodyne vám uleví od bolesti citlivých zubů, ale také zajistí zdravé dásně, ochranu proti zubnímu kazu a svěží dech.

Sensodyne Pronamel zubní pasta Whitening


Autor: Pilulka.cz

Zubní pasta Sensodyne Pronamel Whitening šetrně bělí zubní sklovinu a je neocenitelný „spoluhráč“ v zápase proti zabarvení (pigmentaci) zubní skloviny zubů, které mohou být ohroženy erozí zubní skloviny.

Tato zubní pasta byla vyvinuta speciálně pro citlivé zuby, jejichž povrch mohou změkčovat potraviny a nápoje bohaté na obsah kyselin (například ovoce, ovocné džusy a víno). 

Postupem času může být tato změkčená sklovina postupně ztenčována, třeba otěrem při běžném čištění zubů, a tím může dojít k odkrytí dentitu. Navíc zeslabení zubní skloviny je nevratné, protože sklovina se v průběhu života již neobnovuje.

Sensodyne Pronamel Whitening obsahuje fluorid sodný (1450 ppm). Kromě zpevňování skloviny a ochranou před kyselinami současně chrání před zubním kazem a především šetrně bělí zubní sklovinu. Poškození zubní skloviny je nevratné, proto je prevence tím nejlepším, co pro své zuby můžete udělat.

Yotuel All In One Snowmint


Autor: Pilulka.cz

Zubní bělicí krém s 0,3 % carbamid peroxidu a 11 % antibakteriálního xylitolu pro každodenní použití. Špičkový, šetrný bělicí krém pro každodenní použití.

Posiluje a remineralizuje zubní sklovinu, zároveň preventivně působí proti vzniku zubního kazu.

Parodontax Whitening zubní pasta


Autor: Pilulka.cz

Parodontax Whitening šetrně, ale efektivně odstraňuje zabarvení zubů a obnovuje tak jejich přirozenou bělost.   

Krvácení dásní je jedním z projevů zánětu dásní, a pokud není léčeno, může vést k vypadávání zubů. Pravidelné používání zubní pasty Parodontax Whitening pomáhá předcházet krvácení dásní. Zároveň šetrně odstraňuje zabarvení zubů.

EVA Bělící zubní pudr hřebíček


Autor: Pilulka.cz

Bělící zubní pudr je náhradou zubní pasty, určen pro domácí bezpečné bělení zubů. Díky svému složení poskytuje účinnou prevenci paradentózy a zánětů dásní, tlumí bolesti a krvácení dásní, napomáhá odstranit zubní kámen a je jemný a šetrný ke sklovině.

Jeho pravidelné používání přináší účinnou prevenci proti paradentóze. Obsahuje vysoké procento hřebíčkového oleje.

Bělící zubní pero EVADENT


Autor: Pilulka.cz

Bělící pero EVADENT – týdenní bělící kůra. Odstraňuje žluté zbarvení zubů a bezpečně bělí zuby. Jednoduché použití stomatologického bělícího gelu zajišťuje rychlé a snadné vybělení zubů.

Pětidenní bělící kůra pro rychlé domácí vybělení zubů.

Plus+White 5 minut Teeth Whitener gel


Autor: Pilulka.cz

Gel efektivně odstraní skvrny od kávy, čaje, tabákových výrobků a potravin. Má neutrální pH a je laboratorně testován. Šetrný na zubní sklovinu a dásně.

RIO BLUE LIGHT TEETH WHITENING


Autor: Pilulka.cz

Lampa na bělení zubů pomocí aktivního modrého světla je systém navržený pro použití v pohodlí vašeho domova. 

Rychlé, bezpečné a jednoduché použití. Speciální bělící gel v kombinaci s modrým světlem pomáhá rychle odstranit zubní skvrny, které způsobuje konzumace čaje, kávy, červeného vína, a zabarvení v důsledku kouření a stárnutí. Je důležité dodržovat pravidelné návštěvy u zubaře. Tento výrobek není náhradou zubních kontrol. 

Když zub roste, formuje se s externí bílou sklovinou. Jídla a nápoje, které jíme, jako je čaj, káva, červené víno a silná barviva v pokrmech, postupně zanechávají skvrny na bílém povrchu. Drsné zubní pasty a tvrdé zubní kartáčky (společně s věkem) mohou také urychlit poškození povrchu zubů – bílé skloviny – čímž se vystaví žluté zubní jádro ukryté uvnitř. Proto pak zub vypadá žlutě. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).