Hlavní navigace

10 nejprodáva­nějších kartáčků

23. 3. 2016

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com / 120na80.cz
Měkký, tvrdý, jednosvazkový kartáček pro dočištění bez zubní pasty… Jaké zubní kartáčky jsou nejprodávanější?

„Pro dokonalý chrup je nutností mít zubní kartáček, který nám vyhovuje svou tvrdostí. Vybírat můžete z měkkého, z velmi měkkého, středního a tvrdého kartáčku,“ říká Pilulka.cz a doplňuje, že děti nejčastěji vybírají dětské kartáčky v hravých barvách s oblíbenými postavičkami.

Podle čeho vybírat kartáček, si můžete přečíst v našem článku 5 tipů pro nákup zubního kartáčku.

Chemické prostředky (zubní pasty, gely, ústní vody) slouží pouze jako protiplakové doplňky ústní hygieny. Aby ale mohl kartáček dobře plnit svou funkci, musí splňovat jistá kritéria a jeho majitel jej také musí správným způsobem používat.

Podívejte se, jaké kartáčky jsou nejžádanější podle online lékárny Pilulka.cz

Curaprox 5460


Autor: Pilulka.cz

Ultraměkký zubní kartáček s velmi jemnými a hustě seřazenými vlákny CUREN pro čištění zubů bez bolesti. Kartáček je zároveň velmi odolný vůči opotřebování. Barva dle aktuální nabídky.

  • 5460 ultra jemných vláken Curen pro šetrné čištění    
  • šetrně vyčistí i drobné nerovnosti zubů a dásňového žlábku    
  • malá hlavička zubního kartáčku se dostane i k těžko dostupným místům    
  • snadná manipulaci díky osmihrannému profilu držadla    
  • ohebný krček umožňuje vytvoření individuálního úhlu    
  • odolný vůči opotřebování

Curaprox 1560


Autor: Pilulka.cz

Malý a přece dokonalý zubní kartáček čistí jemně a efektivně linii dásně a zadní plochy stoliček, které jsou jinak těžko dostupné. Barva dle aktuální nabídky. Speciální štětiny kartáčku Curaprox jsou vyráběny z moderního materiálu CUREN, jehož vlastnosti se nemění ani po namočení vodou. Z tohoto důvodu je možné, aby vlákna byla tenčí a celý proces čištění zubů jemnější než s běžnými zubními kartáčky. Zároveň malá hlavice kartáčku Curaprox zaručuje intenzivnější a šetrnější čištění.

Curaprox 3960


Autor: Pilulka.cz

Štětiny jsou vyrobeny tak, aby udržovaly svoji původní výjimečnou pevnost, i když jej namočíte. Díky tomu jsou vlákna mnohem tenčí a čištění je jemné a dokonalé. Malá, kompaktní hlavice kartáčku CURAPROX Sensitive čistí mnohem intenzivněji a šetrněji. Pokud si zuby čistíte s CURAPROX CS, váš jazyk brzy pozná rozdíl: vaše zuby budou hladké, čisté a přirozeně bělejší. Barva dle aktuální nabídky.

CURAkid


Autor: Pilulka.cz

Atraktivní samostojící dětský zubní kartáček s velmi jemnými štětinami a pogumovanou ručkou. Barva dle aktuální nabídky. 

Díky ergonomickému tvaru kartáček ideálně padne do ruky dítěte i rodiče. Dětští lékaři doporučují používání kartáčku CURAkid některým z rodičů a později samotným dítětem ihned po prořezání prvního zoubku až do věku 4 let.

TePe CompactZOO


Autor: Pilulka.cz

TePe zubní kartáčky Select Compact ZOO x-soft si můžete perfektně přizpůsobit k čištění. Stačí pod horkou vodou ohnout krček do požadované polohy. Oblíbené veselé zubní kartáčky s motivy zvířátek ze ZOO jsou určeny nejen pro děti.

Barva dle aktuální nabídky. Malá hlavice snadno dosáhne do všech těžko dostupných ploch a extra měkká vlákna jsou velmi šetrná k dásním.

Kartáček má malou, trojúhelníkovou hlavici, 2760 extra měkkých vláken, lékaři doporučovaný rovný zástřih a ploché držátko.

Curaprox 1006 Single


Autor: Pilulka.cz

Technika čištění kartáčky Curaprox Single je určena pro největší perfekcionisty. Jediný svazek štětin z extrémně jemných vláken umožňuje účinné a snadné leštění povrchů jednotlivých zubů. Je důležité natrénovat správnou techniku čištění zub po zubu a také okrajů dásní. Takovéto čištění jednotlivých zubů je nejúčinější postup k dosažení dokonalé ústní hygieny.

TePe Compact Tuft


Autor: Pilulka.cz

Zahnutý kartáček se snopcem vláken zastřiženým do oblouku je vhodný i pro čištění okolo zámečků rovnátek, implantátů a podél dásňového žlábku. Též je vhodný pro dočišťování, čištění těžko dostupných ploch a prořezávajících se zubů. 

Jednosvazkový kartáček se používá bez zubní pasty.

Swissdent Profi Colours


Autor: Pilulka.cz

Výhodné balení zubních kartáčků s patentovaným zástřihem čistících vláken ve tvaru lžíce.Jednoduchý design rukojeti byl navržen švýcarskými designery dle zubařských nástrojů.

Konkávní zástřih dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje zvýšený čistící účinek.

Curaprox 2640


Autor: Pilulka.cz

Kartáček je určený pro běžné čištění dětských zoubků od 4 do 8 let. Speciální tvar a materiál rukojeti z jemné pryže je uzpůsoben úchopu dětské ruky.

Nový barevný design kartáčku je speciálně vytvořen na míru této věkové skupiny.

Curaprox Black Is White set


Autor: Pilulka.cz

CURAPROX Black Is White je set černé bělící zubní pasty se zubním kartáčkem CS 5460 ultra soft z limitované edice.

Bělejší, lesklejší a dokonale chráněné zuby s novým setem zubní pasty a kartáčku Black Is White od Curaprox.

Inovativní černá bělící zubní pasta obsahuje aktivní uhlí, které absorbuje látky způsobující zabarvení zubů a zuby přitom neobrušuje. Druhou důležitou složkou pasty je hydroxyapatit (HAP), který vytvrzuje zubní sklovinu a dodá zubům krásně perleťový lesk.

V pastě Black Is White jsou také obsaženy enzymy podporující přirozenou antibakteriální funkci slin proti plaku a společně s fluoridy tak chrání před vznikem zubního kazu. Pasta je kvůli těmto vlastnostem určena k pravidelnému používání jako běžné zubní pasty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).